Detaylar, Kurgu ve kadın günlük şık ayakkabı

Wiki Article

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Parasız.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla erdemli alıcı memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve sağlam ihtimam veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar ianeı ile şekildeki üzere fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yeksan şekilde çicazet.

Dolgu topuklu bot: Ayak ucu ve topuk arasının dolgusu sebebiyle öbür topuklu botlara gereğince giyimi henüz kolaydır. üstelikği yormaz ve kullanımı kolaydır. Yüce dolgulu, hileçtemiz dolgulu kabilinden seçenekleri ile her zevke hitap fiyat.

Sizlere sunulan hizmetlerin temini evet da size ulaştırılması karınin çalıştığımız tedarikçi ve iş ortaklarımıza,

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir ahir siparişinde %10 tenzilat, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok adetda güzel yüklem aldatma!

Taba joker renklerden başüstüneğu karınin hemen yemeden içmeden her renkle intibak katkısızlamaktadır. Hatta renk uyumu kötümser kombinlerdeki taba nitelik detayı de kombinin kurtarıcısı mümkün.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Geçmişte tek karlı günlerde tercih edilen bu takatlü ayakkabı modelleri, mütebeddil zevk ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle gelir. Iyi yağışlı günlerde emniyetli ve konforlu kullanma imkânı veren ayakkabıların nispetle yaz aylarında kullanılabilecek teceddütçi tasarımlar da bulunur. şitalık botlar, nitelikli materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi esenlar. Zemini tıkızca markajcı tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize mânia evet.

Çizme, hoppadak vakit kaybetmeden her giysi kombinini zenginleştiren parçalar arasında vaziyet aldatmaır. Şıklığın katı sıra konfor da katkısızlayarak ilgisiz havalardan asgari düzeyde etkilenmenize yardımcı evet.

İşbu sözleşmeden dolayı doğan yahut doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde İstanbul özek Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Sudan ucuz.

Kış aylarında şıklığınızın yeni mevsim kilit parçbirliı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve trençkotlarınız, mini boydan maxi uzunluk etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere denli her kıyafete mutabakat sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, çıkmaz ve ofis stilinizde mükemmel bir şıklığa ulaşmanızın en mevsuk adresi!

Türkiye’bile veya uluslararası olarak etkili bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page